Verhuislift huren Geel

Ben jij op zoek naar een goede Liftservice in de buurt van Geel? Wij verhuren verhuisliften aan particulieren en bedrijven. Heeft u ook al te maken gekregen met te smalle traphallen, met het ontbreken van een lift of met te kleine raampartijen?

Verhuislift huren Geel

Verhuizen is nooit aangenaam. Het is een heen en weer gesjouw van grote meubelstukken en zware verhuisdozen vol zware voorwerpen.

Bovendien is het ook niet al te gemakkelijk om zonder kleerscheuren en blauwe plekken alles op de gewenste verdieping te krijgen.

Dan is Liftservice Verelst uw ideale oplossing: we zijn de nummer één in liftverhuur met een ladderliftservice tot op de 10 de verdieping!

Verhuislift huren Geel – Liftservice – Ladderlift

Een pijnlijke rug, stroeve benen en stijve armen zijn vaak het gevolg van onhandige meubels en te zware dozen.
Bovendien zijn ze vaak te groot voor het omhoog brengen via een trap of een lift.

Liftservice Verelst maakt komaf met al uw hindernissen en kwaaltjes en biedt u de klantenservice met verhuisladderlift aan waarnaar u op zoek bent.

Verelst zorgt steeds voor een absolute veiligheid op de werkvloer. Niet alleen de veiligheid van uw bezittingen staat bij ons bovenaan de lijst, maar ook deze van uzelf.

Daarom is het gebruikelijk om een medewerker mee te sturen bij een verhuislift om u uitgebreid informatie te verschaffen betreffende het gebruik van de verhuislift.

Alle onduidelijkheden, mogelijke ongelukjes en foutief gebruik van de ladderlift worden op deze manier perfect vermeden.

Bovendien staat een erkende controleorganisatie ook in voor een regelmatige controle van onze verhuisliften; zo bent u te allen tijde gegarandeerd van een optimale veiligheid!

Contacteer ons voor informatie of een offerte

Geplaatst in Geen categorie