Verhuislift huren Turnhout

Ben jij op zoek naar een goede Liftservice in de buurt van Turnhout? Wij verhuren verhuisliften aan particulieren en bedrijven. Heeft u ook al te maken gekregen met te smalle traphallen, met het ontbreken van een lift of met te kleine raampartijen?

Verhuislift huren Turnhout

Verhuizen is nooit aangenaam. Het is een heen en weer gesjouw van grote meubelstukken en zware verhuisdozen vol zware voorwerpen.

Bovendien is het ook niet al te gemakkelijk om zonder kleerscheuren en blauwe plekken alles op de gewenste verdieping te krijgen.

Dan is Liftservice Verelst uw ideale oplossing: we zijn de nummer één in liftverhuur met een ladderliftservice tot op de 10 de verdieping!

Verhuislift huren Turnhout – Liftservice – Ladderlift

Meubels en dozen, vol gestouwd met allerlei persoonlijke bezittingen, zijn vaak te zwaar of te groot voor de trap of de lift. Wij zorgen voor een veilig transport van uw meubels en verhuisdozen van de begane grond naar de gewenste verdieping.

Verelst is zich ook ten zeerste bewust van de veiligheidsnormen. Veiligheid gaat daarom boven alles en dit houdt in dat we steeds een medewerker meesturen om u te informeren over het gebruik van de verhuislift.

Zo worden eventueel verkeerdelijk gebruik met alle gevolgen van dien zeker vermeden, opdat u met een gerust hart te werk kunt gaan.

Bovendien worden de verhuisliften van Verelst ook regelmatig aan controles onderworpen door een erkende controleorganisatie om u een uiterst perfecte staat te garanderen. Liftservice Verelst biedt een oplossing voor ieders verhuisbudget!

Contacteer ons voor informatie of een offerte

Geplaatst in Geen categorie